15-03-09

Het was een geslaagde week, met een goede prestatie op de Rozenbergjogging

Voor de eerste keer doe ik meer dan 100km op een week(104km) en het lijkt te lonen. Zaterdag heb ik 3km ingelopen voor de start van de jogging en dan ben ik Wendy en Mario tegen gekomen vlak voor de start. Mario had al getraind en liep niet mee. Ik ben samen met Wendy naar de start gegaan en we namen plaats op de 2de startrij. Ongeveer onze plaats denk ik, degenen die voor ons stonden schat ik allemaal sneller in. De start verloopt moeilijk door een trage(re) loper die op de eerste startrij stond(sommige mensen, zouden beter moeten weten). Maar al snel vinden Wendy en ik een goed tempo, dat we redelijk constant kunnen volhouden. Het parcour is 2,5km lang, dus moeten we 4 rondes doen. Ik had een beetje overschot, maar ik liep liever met Wendy, op weg naar een dik PR, dan er vlak voor te gaan lopen. Na de jogging ben ik nog een toerke van 2,5km gaan uitlopen.

Rozenbergjogging 2009 14-03-09 gehaast voor Wendy

Vandaag ging ik om 6h30 met Wendy, Stefan en Mario een lange duurloop doen van 24km. Het was wel vroeg, maar super gezellig en leuk. Ik heb mooie rustige weggetjes en bospadjes leren kennen en tegelijk heb ik iedereen weer een beetje beter leren kennen. En de training is voorbij gevlogen, want altijd was er wel iemand aan't praten, meestal over lopen. Dit ga ik zeker meer doen, als ik nog mee mag natuurlijk!

Lange duurloop met Stefan, mario  en wendy 15-03-09

16:42 Gepost door Benny in sport | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Het was inderdaad een hele gezellige ochtend, moeten we zeker nog eens overdoen! Jammer dat je er volgende week niet bij bent in Oostende, maar wel begrijpelijk hoor, je zoontje gaat voor hé. Hopelijk tot in Olen, groetjes!!

Gepost door: Wendy | 15-03-09

Knap gelopen hoor samen met Wendy...en de dag nadien 24km...chapeau hoor.

Gepost door: natalie | 15-03-09

Het was supper gezellig !

Gepost door: coach mario | 15-03-09

De commentaren zijn gesloten.