26-12-08

OFF DAY!!!!

Na 4 dagen zonder training, waarvan 2 met overvloedig eten, stond er vandaag de Kerstcorrida van Herenthout op mijn programma. Ik vond geen metgezellen bij mijn vrienden en ben dan ook alleen richting Herenthout getrokken. Om 14h was er de start van 3,2km, om 14h20 vertrokken de dames voor 6,5km en om 15h moesten de heren vertrekken voor 9,8km. Het was behoorlijk koud en ik had dan ook 3 lagen kleren aangetrokken. Mijn handschoenen was ik in de auto vergeten en mijn muts had ik thuis gelaten. Bij het opwarmen werd ik al gewaar dat het niet soepel zou lopen vandaag, ik had een HS van 150 als ik rustig tegen 10km/h liep! En toen ik enkele versnellingskes deed werd het zelfs zwart voor mijn ogen. Ik ben rustig gestart en heb stillekes mijn tempo opgedreven, maar al snel had ik door dat het te snel ging en heb ik mijn tempo laten zakken. Het parcour liep grotendeels tussen weiden en velden en de wind had dus vrijspel. Op deze plaatsen probeerde ik zoveel mogelijk beschutting te vinden bij andere lopers, maar dat lukte natuurlijk niet altijd. De stroken met tegenwind heb ik enkele keren aan opgeven gedacht, omdat ik geen kracht genoeg had om mijn tempo min of meer te behouden, maar opgeven heb ik nog niet gedaan en ik wou er hier op zo'n korte afstand dan ook niet mee beginnen. Ja, ik heb afgezien als nooit tevoren en het resultaat was ronduit tegenvallend voor mij, maar dat had ik al snel door en ik wilde er gewoon het best van maken. Mijn HS is nog nooit zo hoog geweest en het resultaat is niet in verhouding, ik heb zitten balen als een stekker. Ben direct na de aankomst naar m'n auto gelopen en ben naar huis gereden. Morgen is een nieuwe dag en een nieuwe jogging! Zal morgen minder ambitieus zijn en dan kan het alleen maar meevallen hé. Morgenavond 20h Meeuwen-Gruitrode 12km.

Kerstcorrida Herenthout 9,75km

parcours kerstcorrida Herenthout

18:29 Gepost door Benny in sport | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Tja, het kan niet altijd koekenbak zijn hé, maar persoonlijk vind ik het resultaat nog niet zo slecht hoor! Veel succes morgen, tzal superkoud zijn zo in den donkere!
Groetjes

Gepost door: Wendy | 26-12-08

wel knap Als ik jouw tijd loop met een dergelijk tempo,ben ik een erg tevreden mens,je moet de lat niet steeds erg hoog leggen en er komen nog wedstrijden die je met handschoenen kan uitlopen,ik was de mijne ook vergeten vandaag,heb er nog last van!!
grt
Patrick

Gepost door: Patrick | 27-12-08

De commentaren zijn gesloten.