07-12-08

Winterloop Beveren

Vandaag was ik van plan om een lange duurloop te doen samen met een vriend, maar omdat zijn kleinste dochtertje ziek was ging dit niet door en daarom ging ik op zoek naar een jogging. Ik moest gaan werken van 6-12h en de rest van de dag had ik vrij en ik had een jogging gevonden die doorging in Beveren. Niet echt bij de deur, maar vanaf Turnhout (mijn werk) was het volgens mappy 45min rijden, nog net te doen vind ik. Er was een 4km en 8km wedstrijd die begon om 13.45 en een 10mijl om 15h. Ik had het liefst de 10mijl gelopen, maar omdat ik al om 12h50 daar was heb ik maar voor de 8km gekozen. Het was een organisatie van atletiekclub Volharding en alles was tot in de puntjes verzorgd. Er waren niet echt veel lopers, maar dat hoeft voor mij niet. De start was op de atletiekpiste waar we 1 rondje moesten doen alvorens we de weg op moesten, daarna de finse piste op met zelfs een pittig klimmetje in. Dan terug de atletiekpiste op waar we na een rondje konden beginnen aan onze 2de ronde van 3,9km. Een erg mooi en gevarieerd parcour waar echt alles in zat. Ik was van plan om niet vooluit te gaan, omdat ik gisteren al goed gas had gegeven, maar ik kan me zo moeilijk inhouden op een wedstrijd. En na ongeveer 1,5km was ik weer niet te houden en ben ik een beetje versneld. Uiteindelijk ben ik 18de geworden van de 78 lopers(8km), met een tijd van 33min16sec. Na het douchen en het nuttigen van enkele aa-drinks ben ik nog gaan kijken naar de start van de 10mijl en hier was de opkomst nog kleiner, ik schat een 30-40man. Onbegrijpelijk want er waren dit weekend maar weinig joggings en het weer was gewoonweg prachtig. Spijtig dat het zover is, want anders zou ik volgend jaar graag terug keren voor de 10mijl. Deze wedstrijd staan niet op de site van joggings.be. Maar heb ik gevonden via het boek Joggings&Marathons 2008.

winterloop Beveren 7-12-08

18:34 Gepost door Benny in sport | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Amaai Benny, wat ben hij van plan, twee wedstrijden in 1 weekend, en dan nog op alletwee nen goeie tijd neergezet!

Gepost door: Wendy | 07-12-08

Chapeau had reeds de Tam tam gehoord dat er hier sterk gelopen geweest is ;-) amai hogal zeg , proficiat jong !! ps beterschap aan de kleine meid

Gepost door: Katrien | 07-12-08

Mooi !!!!!!!! Heel goed gelopen zou ik zeggen,een tijd die zeker mag gezien zijn,proficiat.

Gepost door: anita | 08-12-08

uitslag Bij de inschrijving hebben ze gevraagd naar je email adres.Ze hebben de uitslag zo opgestuurd.Je bent ook wel goed bezig denk ik.We zullen mekaar nog wel eens tegenkomen denk ik.

Gepost door: stefkerun1 | 08-12-08

prachtig gelopen En dat in de club waar ik in ben! De wedstrijden zijn er wel steeds verzorgd hé,Benny en die Finse piste is ook de moeite,vind ik,je hebt daar een erg mooie tijd neergezet!!!!
grz
Patrick
http://www.bloggen.be/funrunner

Gepost door: Patrick | 09-12-08

De commentaren zijn gesloten.