18-11-08

Keiheuvel bosloop voor Kom Op Tegen Kanker!

Zondag 30 November Keiheuvel Bosloop tvv Kom Op Tegen Kanker


Voor de kleinsten is er een speeltuinloop van 300-600mtr om 10.00uur en deze kost €2

Voor de grotere is er een bosloop van 3-6-9-12km door de bossen van de Most en met start en aankomst in de speeltuin. De start is om 10.15uur en het inschrijvingsgeld bedraagt €4

De organisatie is in handen van de Duvellovers uit Balen

meer info: www.duvellovers.tk

Ik hoop op een grote opkomst: Ikzelf, De Funrunner(Patrick) en  myriammeke (vrouw van Patrick)hebben al toegezegd, coach Mario komt waarschijnlijk en Runninglady Wendy is nog aan het twijfelen(hangt af van het weer).

Keiheuvel

Deze week ben ik pas woensdag beginnen trainen, in de voormiddag gaan fitnissen en in de namiddag met den Eddy op ons gemak wat gelopen. Ik ben van mij naar Eddy gelopen en dan naar de Finse Piste voor 7 toerkes en dan terug naar huis.

ontspannen loopke met Ed 19-11-08

Mijn Forerunner 305 deed weer raar de eerste 2 km en hij gaf veel te hoge waarden aan. Weet iemand waaraan dit ligt? Dit gebeurt wel eens meer, maar ik heb er geen verklaring voor.

Vandaag vrijdag ben ik enkel in de voormiddag 2uurkes gaan cardio en krachttrainen. And that's it. Ik heb me daarjuist ingeschreven voor de Louis Persoons Marathon in Genk op 11 januari, zodat ik weer een doel heb om me bezig te houden. Ik ga die rustig lopen en tijd maakt niet zoveel uit, maar toch proberen om onder de 4h te blijven. Waarschijnlijk ga ik op 26 April de Marathon van Madrid lopen, maar er word nog onderhandeld over de prijs, aangezien je enkel via BCD Travel Mechelen aan startbewijzen kunt geraken als buitenlander viel de eerste offerte niet mee €750(zij hebben een monopolie en vragen dus wat ze willen!). Nu zitten we rond de helft van de oorspronkelijke offerte en is het al min of meer betaalbaar.

14:07 Gepost door Benny in sport | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

ik zal er zijn Benny,je mag mij daar ook verwachten samen met mijn man(funrunner),ik voor de 6km en hij voor de 12km
Mvg
Myriam

Gepost door: Patrick | 18-11-08

Benny, we zagen elkaar bij de start in Kasterlee.
Ik vind je oproep in ieder geval aanlokkelijk, 't is natuurlijk voor mij niet bij de deur. Kan ik je aktie op een of andere manier steunen?

Gepost door: Geert | 19-11-08

bij de eerste winterse bui ben je al in een gym gaan trainen? Waar zitten nu die echte mannen!In Steendorp zekers.
grz
Patrick

Gepost door: Patrick | 21-11-08

Véél succes!!! Bedankt voor de leuke looptip voor dit weekend! Ik weet niet of ik er zelf ga geraken (zo vroeg uit bed!!!), maar hoop op een gigantische opkomst! Het is immers voor het goede doel! Héél véél loopplezier en succes!!! Misschien snellen jullie mij allemaal voorbij! En laat de Duvel vooral nadien rijkelijk vloeien...

Gepost door: Slakje | 27-11-08

De commentaren zijn gesloten.