22-09-08

Zaterdag geen goesting!

Zaterdag en zondag moest ik werken van 6 tot 18h en ik had dus niet veel tijd om te gaan lopen. Ik was op zoek gegaan op het internet voor een jogging voor in het weekend en ik was uitgekomen bij een jogging in Ekeren voor het goede doel (kom op tegen kanker). Dit leek me wel wat, dus op vrijdag avond heb ik mijn loopspullen bij elkaar gezocht om zaterdag na het werk richting Ekeren te bollen. Maar na het werk zag ik het niet meer zitten(moe) en ben ik maar naar huis gereden. Rond 22h ben ik al gaan slapen, wat 2h vroeger is dan normaal, met de bedoeling om eens een beetje bij te slapen. Maar om 3h 's morgens was ik al wakker. Zondag dus gaan werken van 6-18h, naar huis gereden, beetje gegeten en daarna gaan lopen. Om 19h15 ben ik vertrokken voor een duurloopke van 16,5km. Ik ben via een omweg van 3,4km naar de Finse piste gelopen van de Bleukens in Balen waar ik 9,74km gelopen heb. Daarna ben ik via dezelfde weg, dus 3,4km, terug naar huis gelopen. Dit wil zeggen dat ik 16,54km gelopen heb op 1h36min52min, dus tegen een gemiddelde snelheid van 10,2km/h en dit alles tegen een gemiddelde hartslag van 130BPM. Verder had ik nu ook voor de eerste keer geen last van mijn nieuwe schoenen.

 

Vandaag stond er een lange duurloop op het programma van 28km, maar dat is er niet van gekomen. Ik was rond 8h30 opgestaan, heb een bord corn flakes en een banaan gegeten en ben rond 9h50, vol goede moed, vertrokken voor mijn lange duurloop. Alles ging goed, tot ik op 14km een appelflauwte kreeg en ik het niet meer zag zitten. Ik heb nog doorgezet tot 20,5km, maar toen heb ik er de brui aan gegeven. Ik heb dan ongeveer 1,5km gewandeld en daarna ben ik terug vertrokken voor 2,5km tot thuis. Ik heb dus 23km gelopen op 2h11min50sec tegen een gemiddelde snelheid van 10,5km/h en een gemiddelde hartslag van 135BPM. Dit is niet echt bevorderlijk voor mijn moraal(deukje), maar ik weet ten miste de oorzaak. Te weinig gegeten voor mijn lange duurloop hé. Beter nu dan op zondag 12 oktober, wanneer ik aan mijn 2de marathon (Eindhoven) avontuur bezig ben.

20:39 Gepost door Benny in sport | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Net niet je honderdste bezoeker...
Maar wel de eerste reactie??
Succes met de marathon, ooit, he, ooit loop ik er ook één!
Loopinspiratie heb je duidelijk niet nodig, maar als je wat bloginspiratie wil, neem dan maar eens een kijkje op webloglopers.skynetblogs.be!

Gepost door: Tessa | 23-09-08

De commentaren zijn gesloten.